Computerhulp

De oplossing voor uw computerproblemen is bij ons altijd vakkundig en professioneel. Uw computerproblemen zijn de basis voor ons streven: perfecte oplossingen, vakkundig en professioneel.

installatie & Reparatie

Ook het installeren en repareren kunt u bij ons terecht een nieuwe laptop nodig? of scherm kapot? geen enkel probleem voor kay-webmedia.

Hulp op afstand

Eventueel helpen we u ook graag op afstand hierdoor kunnen we u vaak binnen een paar minuten helpen en kunt u weer verder met uw werkzaamheden.
Ook voor onderhoud kunnen we op afstand uw apparaten opschonen.

Netwerk

Netwerk beheren & optimaliseren
Wij kunnen niet alleen uw netwerk beheren, maar wij kunnen uw WiFi netwerk ook optimaliseren voor een betere dekking. Zo kunt u iedereen een goede WiFi verbinding aanbieden. Denk ook aan het optimaliseren van de snelheid van het netwerk, omdat de bekabeling niet juist is en/of er teveel punten zitten tussen apparatuur. 
Wat uw vraagstuk ook is, wij zorgen voor de benodigde oplossing.

Een veiliger netwerk
Er is steeds meer behoefte aan een hoge veiligheid, en daarom vormt het installeren van een firewall een belangrijk onderdeel van netwerkbeheer. De firewall zorgt voor het scannen van internetverkeer van alle medewerkers op virussen en phishing websites.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het beheren of verbeteren van uw netwerk? Neem dan contact met ons op.